Salontafel Liska

€ 629,37
Op voorraad
SKU
7107103561513

Een salontafel met een twist in het RVS onderstel. Een solide salontafel met granieten tafelblad voor binnen in huis maar ook te gebruiken als terras tafel. Het onderstel is vervaardigd uit hoogwaardig RVS dat 180 graden getordeerd is voor een unieke frisse uitstraling.

Maatwerk nodig? Neem contact op met info@kimmz.nl.

Categories: webwinkel , Meubelen , Salontafels

Salontafel Liska - Extra Informatie

Deze salontafel is multipurpose, door zijn materialen is hij binnen en buiten te gebruiken. Het gepolijste graniet is ook zeer gemakkelijk schoon te houden omdat dit geen vuil of vocht vasthoud. De randen zijn 3mm gepolijst waardoor de randen zacht aanvoelen.

Heeft u interesse in andere afmetingen? Neem contact op met info@kimmz.nl.

Tafelblad: Gemaakt uit massief graniet beschikbaar in de kleuren Zwart Gepolijst of in Grijs Gepolijst. Het graniet is 20mm dik en heeft zachte randen.
Onderstel: Het getordeerde onderstel met 180 graden twist is gemaakt uit hoogwaardig RVS. Hierdoor kan de salontafel zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Afmetingen

Tafelblad Zwart Graniet

  • 60 x 60 x 46cm (L x B x H)
  • 80 x 80 x 46cm (L x B x H)
  • 130 x 70 x 46cm (L x B x H)

Onderstel RVS Koker

  • Tafelpoten 50 x 50mm 
  • Tussenligger 40 x 40mm

Verzending & Montage

Wij hanteren voor onze producten een levertijd van 5 tot 10 werkdagen zonder extra kosten. Alle producten worden op bestelling vervaardigd en hebben daardoor een iets langere levertijd dan gebruikelijk. Bij grotere artikelen bezorgen wij zelf met eigen transport om kwaliteit te waarborgen en monteren wij op locatie.

Goed doel Stichting Rally4kids

Bij elk aankoop doneren wij 1 euro per product aan het goede doel Stichting Rally4kids. Als missie willen ze ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo heeft uw aankoop een extra positief effect.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Salontafel Liska