Picknicktafel Zana

€ 497,95
Op voorraad
SKU
7107103117352

Een moderne stevige picknicktafel met hout & RVS constructie. Beschikbaar in 1.80m, 2.00m, 2.20m en 2.40m lengte en diverse hout afwerkingen. Op de foto ziet u een nieuw duits steigerhouten tafelblad maar hij is ook beschikbaar in een sfeervolle oud steigerhouten uitvoering in 4,2cm dikte! Randen zijn fijn afgewerkt. 

Deze picknicktafel is standaard in Nieuw Duits Grenenhout. 

Een van de stevigste picknicktafels in heel Nederland. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Picknicktafel Zana - Meer Informatie 

Een zeer robuuste picknicktafel uit duurzame materialen. Hout & RVS zijn onze favorite materialen om te verwerken in meubelen die nog jarenlang meegaan. Het RVS onderstel heeft zacht afgeronde randen en het hout is licht geschuurd zodat de scherpe randjes niet in de weg zitten van het comfort. De zitruimte is bepaald op een mix van het voorkomen van het overbelasten van je rug en op genoeg ruimte voor 3 personen ruimte aan elke kant bij een tafel van 1.80m.
Het tafelblad is in twee houttype te bestellen: Nieuw Duits Steigerhout of in Oud Steigerhout van 4,2cm dikte.

Maatwerk nodig? Neem contact op met info@kimmz.nl.

Afmetingen

Objectgrootte Picknicktafel
180 x 150 x 77cm (L x H x B) - 6 personen
200 x 150 x 77cm (L x H x B) - 8 personen
220 x 150 x 77cm (L x H x B) - 10 personen

Onderstel
Geslepen RVS Koker 70 x 70mm

Verzending & Montage

Wij hanteren voor onze producten een levertijd van 5 tot 10 werkdagen zonder extra kosten. Alle producten worden op bestelling vervaardigd en hebben daardoor een iets langere levertijd dan gebruikelijk. Bij grotere artikelen bezorgen wij zelf met eigen transport om kwaliteit te waarborgen en monteren wij op locatie.

Goed doel Stichting Rally4kids

Bij elk aankoop doneren wij 1 euro per product aan het goede doel Stichting Rally4kids. Als missie willen ze ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo heeft uw aankoop een extra positief effect.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Picknicktafel Zana
Hetzelfde Maar Anders