Kinderbed Timothy (90 x 200)

€ 349,95
Op voorraad
SKU
7107101680230

Houten kinderbed Timothy inclusief gepoedercoat hoofd/voetbord. Veilig afgeronden houten randjes en tijdelijk inclusief lattenbodem. Het bed bestaat uit robuust duits grenenhout en is in diverse kleuren te behandelen. 

Wilt u het bed in andere afmetingen of in een ander kleur staal? Neem contact op met info@kimmz.nl.

Maximaal aantal tekens: 12

Categories: webwinkel , Meubelen , Bedden

Kinderbed Timothy - Extra Informatie 

Opzoek naar een veilig stevig kinderbed in Steigerhout? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u met ons bed Timothy! Dit bed bestaat uit robuust staal en hout en geeft daardoor een landelijke uitstraling aan de slaapkamer. Het hout en staal is eventueel te behandelen in een andere kleur. Het metalen frame poedercoaten wij en is in diverse kleuren te verkrijgen *neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Afmetingen

Matrasmaat

  • 90 x 200

Hoofd/Voetbord - Gepoedercoat

  • Geslepen Staal 70 x 70mm en 40 x 40mm

Verzending & Montage

Wij hanteren voor onze producten een levertijd van 5 tot 10 werkdagen zonder extra kosten. Alle producten worden op bestelling vervaardigd en hebben daardoor een iets langere levertijd dan gebruikelijk. Bij grotere artikelen bezorgen wij zelf met eigen transport om kwaliteit te waarborgen en monteren wij op locatie.

Goed doel Stichting Rally4kids

Bij elk aankoop doneren wij 1 euro per product aan het goede doel Stichting Rally4kids. Als missie willen ze ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo heeft uw aankoop een extra positief effect.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kinderbed Timothy (90 x 200)
Hetzelfde Maar Anders