Eettafel Livka

€ 603,21
Op voorraad
SKU
7107106168290

Opzoek naar een nieuwe eettafel met een twist? Neem dan een kijkje naar onze nieuwe tafel met RVS onderstel met 180 graden gedraaide poten. Door de twist heeft de tafel een unieke maar moderne uitstraling. Momenteel bieden we deze tafel aan met een robuust landelijk duits steigerhouten tafelblad of met nieuw duits steigerhout blad van wel 3.5cm dik!

Maatwerk nodig? Neem contact op met info@kimmz.nl.

Categories: webwinkel , Meubelen , Tafels

Eettafel Livka - Extra Informatie

Een strakke eettafel met rvs onderstel. De poten zijn getordeerd om de tafel simpel maar toch een moderne twist te geven. Het tafelblad is te kiezen in een landelijke oud steigerhouten uitstraling of met een nieuw duits steigerhouten look. Beide panelen zijn 3.5cm dik en geeft de tafel zijn robuuste uitstraling zonder teveel ruimte in te nemen in de kamer. Het RVS onderstel is zacht afgewerkt zonder scherpe randen. Deze tafel is voor verschillende doeleinde te gebruiken door zijn duurzame materialen, eventueel met behandeling van het hout ook te gebruiken als Tuintafel.

Andere afmetingen nodig? Neem contact op met info@kimmz.nl.

Tafelblad: In duits steigerhout nieuw of oud (5cm dikte). Randen zacht afgewerkt.
Onderstel: Hoogwaardig Geslepen RVS Koker

Afmetingen

Tafelblad Duits Steigerhout 3.5cm dik

  • 160 x 100 x 77cm (L x B x H)
  • 180 x 100 x 77cm (L x B x H)
  • 200 x 100 x 77cm (L x B x H)
  • 220 x 100 x 77cm (L x B x H)

Onderstel RVS Koker

  • Tafelpoten 50 x 50mm
  • Tussenligger 40 x 40mm

Verzending & Montage

Wij hanteren voor onze producten een levertijd van 5 tot 10 werkdagen zonder extra kosten. Alle producten worden op bestelling vervaardigd en hebben daardoor een iets langere levertijd dan gebruikelijk. Bij grotere artikelen bezorgen wij zelf met eigen transport om kwaliteit te waarborgen en monteren wij op locatie.

Goed doel Stichting Rally4kids

Bij elk aankoop doneren wij 1 euro per product aan het goede doel Stichting Rally4kids. Als missie willen ze ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo heeft uw aankoop een extra positief effect.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Eettafel Livka
Hetzelfde Maar Anders