Tafel Nieuw Parijs (Zwevend Granieten Tafelblad)

€ 1.119,83
Op voorraad
SKU
ETPRGR

Een Granieten eettafel met RVS onderstel. Het tafelblad zweeft al het ware boven op het onderstel waardoor de tafel een moderne uitstraling heeft. De randen van het graniet zijn zacht afgewerkt en de randen van het onderstel zijn ook lichtjes afgerond. Het tafelblad zit zeer stabiel gemonteerd en is geen beweging in te krijgen.

Onze Nieuw Parijs serie is beschikbaar met verschillende tafelbladen waaronder Massief Notenhout, Eikenhout en Graniet.

Categories: webwinkel , Meubelen , Tafels

Tafel Nieuw Parijs - Meer Informatie

Opzoek naar een nieuwe tafel met zwevend tafelblad? Onze Nieuw Parijs series is zeer stevig gemonteerd en is geen beweging in te krijgen tijdens het leunen op de hoeken van het tafelblad. Het RVS onderstel is zachtjes afgerond en door zijn roestvrije eigenschappen ook te gebruiken als tafel voor in uw tuin. Wilt u een tafel kopen waarvan u nog jarenlang gebruik van kunt maken? Dan is de Nieuw Parijs een perfecte oplossing!
U kunt deze tafel bestellen met drie verschillende tafelbladen: Notenhout, Eikenhout en Graniet.

Maatwerk nodig? Neem contact op met info@kimmz.nl.

Afmetingen

Zwevend Tafelblad Graniet (20mm dikte)

  • 160 x 100 x 77cm (L x B x H)
  • 180 x 100 x 77cm (L x B x H)
  • 200 x 100 x 77cm (L x B x H)
  • 220 x 100 x 77cm (L x B x H)

Onderstel
Geslepen RVS Koker 70 x 70mm

Verzending & Montage

Wij hanteren voor onze producten een levertijd van 5 tot 10 werkdagen zonder extra kosten. Alle producten worden op bestelling vervaardigd en hebben daardoor een iets langere levertijd dan gebruikelijk. Bij grotere artikelen bezorgen wij zelf met eigen transport om kwaliteit te waarborgen en monteren wij op locatie.

Goed doel Stichting Rally4kids

Bij elk aankoop doneren wij 1 euro per product aan het goede doel Stichting Rally4kids. Als missie willen ze ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zo heeft uw aankoop een extra positief effect.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tafel Nieuw Parijs (Zwevend Granieten Tafelblad)
Hetzelfde Maar Anders